Jäsenyys

Suomen Bioanalyytikkoliiton jäsenyys on ammattikunnalle etuoikeus

Suomen Bioanalyytikkoliiton jäseneksi voi liittyä jokainen laillistettu bioanalyytikko / laboratoriohoitaja tai bioanalyytikko-opiskelija (perustutkinto). Bioanalyytikkoliittoon liitytään liittymällä oman alueesi alueyhdistykseen. Alueyhdistyksiä on 13. Alueyhdistykset järjestävät bioanalyytikoille ja laboratoriohoitajille ammatillista- ja virkistystoimintaa. Tutustu oman alueesi toimintaan!

Voit olla joko:

 

Jäsenenä olet oikeutettu moniin jäsenetuihin.

 

 

 

Miten liityn jäseneksi?

Liittyäksesi liittoon sinun tulee täyttää jäsenhakemus. Voit täyttää sähköisen jäsenhakemuksen. Samalla, kun liittyy Tehyn jäseneksi, voi liittyä myös Bioanalyytikkoliiton jäseneksi.

Liittymisen yhteydessä valitset alueyhdistyksen, johon haluat liittyä. Alueyhdistys hyväksyvät jäsenet.

Paperisen jäsenhakemuksen voit pyytää liiton toimistolta toimisto(at)bioanalyytikkoliitto.fi tai 0503026504. Jäsenhakemus lähetetään täytettynä ja allekirjoitettuna osoitteeseen:

Suomen Bioanalyytikkoliitto ry
PL 110
00060 TEHY

 

Bioanalyytikkoliitto ja Tehy

Tehyn keskeisenä tehtävänä on huolehtia terveydenhuoltoalalle koulutetun henkilöstön palkkaus- ja palvelusehtojen parantamisesta ja osallistua näitä asioita koskeviin neuvotteluihin.

Bioanalyytikkoliitto toivoo, että sen jäsenet liittyvät myös Tehyyn. Tehyn jäseneksi voit liittyä osoitteessa www.tehy.fi.