Senioritoiminta

Liiton seniorityöryhmä perustettiin 2.2.2000. Sen lisäksi toimii paikallisia senioriryhmiä. Senioriydintyöryhmä, joka toimii pääkaupunkiseudulla, suunnittelee senioreille yhteistä toimintaa: matkoja, tutustumiskäyntejä, teatterikäyntejä, kuntoutustapahtumia jne.. Tapahtumista ilmoitetaan Bioanalyytikko-lehdessä ja Senioritoiminta-sivulla.

 

Hyvät Seniorit!


Retkille ilmoittaudutaan Bioanalyytikkoliiton kotisivun kautta. He, joilla ei ole internettiä, ilmoittautuvat Eija Kykkäselle tekstiviestillä numeroon 050 337 1065. Retkiä koskeviin kysymyksiin vastaa Carita sähköpostilla caritasaviaro(at)gmail.com tai tekstarilla p. 044 368 5607

Ilmoittautumiskaavakkeen löydät tältä sivuilta (salasanoja ei tarvita).  Valitse senioritoiminta ja täytä ilmoittautumiskaavake. Vahvistuksen mukana saat tilinumeron, jonne osallistumismaksu maksetaan. Vahvistuskirje tulee sähköpostiisi, jos sen olet ilmoittanut. Muutoin kiitos ilmoittautumisesta -sivulla näkyy tilinumero, muistathan ottaa sen ylös!

Ilmoittautumistiedot hävitetään tapahtuman jälkeen.

Alla olevien retkien lisäksi suunnitteilla retki Stadionille ja urheilumuseoon 14.10.2021, tästä tulossa vielä lisätietoa ja ilmoittautuminen.

Mahdollisista koronavirusepidemian aiheuttamista muutoksista ilmoitetaan!